STALEX-ANG ACCOUNTING 

 

În centrul atenției noastre este clientul. Atitudinea și acțiunile noastre sunt concentrate spre identificarea, înțelegerea și acoperirea nevoilor clientului.

Serviciile de consultanță fiscală și financiară precum și cele de analiză a performanțelor financiare ale societății se adreseaza tuturor celor ce acordă o importanță deosebită serviciilor profesioniste, care să le asigure un climat de siguranță în ceea ce privește acuratețea situațiilor financiar-contabile și a declarațiilor fiscale.

Revenue-ModelsPermanent un expert contabil, consultant fiscal sau specialist HR vă poate consilia în diverse probleme survenite sau vă poate răspunde la orice întrebare legată de afacerea Dvs.

În centrul activității desfășurate de către societatea noastră se află interesul pentru actualizarea continuă a cunoștințelor de specialitate în concordanță cu legislația în vigoare, precum și interesul pentru perfecționarea permanentă a membrilor echipei, acestea constituind, în același timp, elementele esențiale care ne ajută să prestăm servicii de calitate, adaptate nevoilor clienților noștri. Echipa noastră, formată din personal și colaboratori cu experiență vastă în domeniu: experți contabili (acreditați de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România), consultanți fiscali (acreditați de Camera Consultanților Fiscali), inspectori resurse umane acreditați și specialiști în analiza financiară, planificare bugetară și controlling financiar, este pregatită să găsească soluții optime care să contribuie la o bună funcționare și dezvoltare pe plan financiar a afacerii clientului.

Contabilitatea business-ului Dvs va fi în mâinile unui personal calificat.

În plus față de cele de mai sus, considerăm că încrederea de care ne bucurăm din partea clienților noștri se datorează și respectului pe care toți membrii echipei îl au față de valorile companiei care sunt sintetizate în următoarele cuvinte:

integritate, independență și obiectivitate.

De-a lungul timpului societatea noastră a fost apreciată în diferite medii precum televiziune, radio, presa scrisă, și a câștigat un loc bine-meritat în rândul societățiilor de contabilitate din Târgoviște , ca fiind o societate formată din profesioniști, o societate ce implementează noi standarde de calitate și profesionalism.

Am câstigat o vastă experiență în domeniu în cadrul unor companii naționale și multi-naționale, oferind servicii profesionale și de calitate adecvate afacerii partenerilor noștrii. Experiența și profesionalismul personalului companiei noastre fac posibile oferirea de servicii de calitate în domeniul financiar-contabil , oferirea de informații pertinente și relevante în procesul decizional, răspunzând în același timp și cerințelor fiscale prin identificarea soluțiilor optime și perfect legale pentru afacerea dumneavoastră.

Secretul nostru este comunicarea libera și permanentă cu clientul, cunoașterea și implicarea în activitatea acestuia pentru a oferi cele mai bune soluții problemelor sale.

Relațiile de colaborare cu clienții sunt bazate pe respect, responsabilitate si onestitate, valori care ne definesc ca indivizi si companie. Respectăm cu strictețe regulile deontologiei profesionale garantând contractual confidențialitatea informațiilor manipulate în relația cu firma clientului atât în timpul colaborării cât și după încetarea acesteia.